Creatieve denksessies

Wil je nummer 1 zijn?

Als je de vragen die op je afkomen beantwoordt zoals je dat altijd gedaan hebt, krijg je wat je tot nu toe altijd kreeg. Niks bijzonders dus. Als je behoefte hebt aan vooruitgang of ontwikkeling met je organisatie of als persoon, als je nummer 1 wilt zijn in je vak of je branche, zijn onze creatieve denksessies iets voor jou.

Innoveren moet!

Organisaties die vooruitgang willen boeken, het beter willen doen en resultaten willen halen, moeten de creativiteit bij hun medewerkers ontwikkelen. Wat aan de oppervlakte zit, weet je immers wel. Maar wat zit daar onder? Welke diepere, verassende lagen hebben mensen de organisatie te bieden?

Je bent creatiever dan je denkt

Mensen zijn creatiever dan ze denken. Ook mensen die zichzelf niet als 'creatief' zouden bestempelen, kunnen creatief denken. Het is namelijk een techniek, een tool, een model van geleide brainstorms die mensen helpt hun volledige (denk)potentieel te gebruiken. A green Apple a day faciliteert deelnemers aan een creatieve denksessie om het model toe te passen. En een niet niet-alledaags antwoord te vinden op vragen. Wees niet bang voor gekke ideeën!

Creatieve denksessies met a green Apple a day

Leerzame en leuke teamtraining

Wij werken veel met de total brainboxmethode, ontwikkeld door de universiteit van Twente. Deze methode is bijvoorbeeld heel geschikt om een succesvolle uitkomst te verzekeren van een brainstormsessie. Op basis van creatief denken helpen wij organisaties innoveren, problemen oplossen, de markt veroveren. Daarnaast is creatief denken ook gewoon leuk om te doen.

Terug..