Op reis naar Marrakech met a green Apple a day

Op reis naar Marrakech

Ontdekkingsreis

Naar Marrakech is geen vakantie. Het is een ontdekkingsreis, maar wel in een veilige setting. De locatie is comfortabel, het eten is goed verzorgd en lekker. Marrakech levert ervaringen op waar je lang op kunt teren. Daarnaast is het goed om met elkaar weg te zijn. Om na terugkomst prettig(er) samen te kunnen werken.

Betaalbaar

Samen naar Marrakech is niet duurder dan samen naar de Veluwe. Het levert wel veel meer op dan een tripje in eigen land door de grens- en grenzenoverstijgende ervaring. Wat je samen meemaakt is onbetaalbaar.

Programma op maat

Het programma stelt a green Apple a day op maat en in overleg samen voor elke organisatie. Neem geheel vrijblijvend contact.. op om jouw wensen en onze mogelijkheden op elkaar af te stemmen.

Een sfeerimpressie

Een sfeerimpressie van onze reizen naar Marrakech

Naar Al onze dienstverlening..

Edith Knopf, Hoofd P&O NTR, over deze reis:

Edith Knopf, Hoofd Personeel en Organisatie, over de reis naar Marrakech

"Met mijn P&O-team ben ik in Marrakech geweest voor een teamtraining onder deskundige begeleiding van Abbey Aarts en Bert Jan Bezema. Als je weg bent uit je eigen westerse comfortzone worden al je zintuigen uitgedaagd in deze mooie stad: de geuren, kleuren, geluiden, mensen, dit alles zorgt ervoor dat je 'open' gaat staan. Je staat dus ook heel erg open voor de training. Reflectie, confrontaties, emoties, gesprekken, stiltes, lachen, grenzen overschrijden … alles komt voorbij. Abbey en Bert Jan hebben de expertise om ervoor te zorgen dat je het uiterste uit jezelf haalt. Bovendien zorgden zij ervoor dat het ons aan niets ontbrak. Door al deze elementen werd deze reis een unieke ervaring!

Als je na de reis weer teruggeworpen wordt in je eigen vertrouwde omgeving, lijkt Marrakech heel ver weg, letterlijk en figuurlijk. Toch merk je in de praktijk dat het geleerde beklijft. We hebben het met het team nog vaak over deze ervaring. 'Weet je nog wat we in Marokko hebben afgesproken?', zeggen we dan. De reis bindt en verbindt, ook na terugkomst. Dat maakt dat deze geweldige ervaring nog heel lang effect zal hebben op ons team."