Presentatie- en mediatrainingen

Suzanne Bosman (EenVandaag)Jouw talent

Helder en zelfverzekerd je verhaal vertellen voor een publiek, klant of collega's of eventueel voor de camera. Dat leer je in deze training. Je talent ontdekken en gebruiken, daar ga je mee aan de slag.

A green Apple a day maakt bij haar trainingen gebruik van gastdocenten met specifieke kennis op hun vakgebied. De presentatietrainingen verzorgen wij samen met radio- en tv-presentator Suzanne Bosman (EenVandaag).

Persoonlijk advies

Onze presentatietraining is geschikt voor professionals die hun presentatievaardigheden willen aanscherpen vanuit eigen kracht. Het is een intensieve training met veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. A green Apple a day combineert kennis, ervaring en persoonlijke ontwikkeling om jouw presentatie te verbeteren. Elke cursist krijgt een persoonlijk advies.

Je leert hoe je als presentator contact maakt met publiek en kijkers. Je houding en je blik zijn allesbepalend. Net als je woordkeuze, je uitspraak en zelfs je kleding. Het zijn vaak de kleine dingen die het 'm doen maar de effecten ervan zijn groot!

Presentatie en mediatraining verzorgd door a green Apple a day in samenwerking met Suzanne BosmanEen overtuigend verhaal

We werken met uitgeschreven teksten én met improvisaties. Je krijgt inzicht in jouw specifieke kwaliteiten en hoe je deze in kunt zetten voor je presentatie. Je onderzoekt welke persoonlijke overtuigingen je belemmeren bij het zelfverzekerd presenteren. Als je ze herkent, kun je ze overwinnen.

Aan het einde van de dag sta je onbevangen op het podium of voor de camera. Je bent dan niet alleen deskundig op de inhoud, maar kunt er ook een overtuigend verhaal van maken.

Wat zegt Edwin Mast, Producent I Care Producties, over deze training:

'Dat presenteren echt een vak is, wist ik natuurlijk wel, maar ik ben tijdens deze training van A green Apple a day weer eens goed met mijn neus op de feiten gedrukt. Hoe goed je zelf ook denkt dat je bent, het is altijd fijn om goede feedback te krijgen van professionals als Abbey en Suzanne. Ik heb het als een hele nuttige en prettige training ervaren en in een korte tijd een mooie stap vooruit gemaakt.'

Terug..